Automatisk körjournal ett måste

Digital körjournal gör jobbet åt dig

Hur många företagare och privatpersoner har oceaner av extra tid att lägga på administrativt arbete? Inte särskilt många. Men, all administration inom ett företag måste bli rätt och redovisas enligt gällande regelverk. För att undvika extra administration, kan företaget spara in på personalkostnader och använda sig av en digital körjournal. Med denna GPS-körjournal registreras allt automatiskt och det kommer aldrig att råda några tveksamheter om när specifika sträckor har körts.

Kolla in marknadens senaste körjournal här.

GRATIS DEMO

Elektronisk körjournal anpassad till skatteverket

Oavsett om du använder dig av en tjänstebil eller om du använder din privata bil i jobbet måste alla körsträckor redovisas i den löpande bokföringen, och i slutändan redovisas till skatteverket. För att säkerställa att all nödvändig kördata redovisas till skatteverket kan du enkelt ladda ner data från din elektroniska körjounal och använda detta som underlag. Mycket smidigare än så kan det inte bli. Här är några punkter som stärker användandet av digital körjournal:

  • Du kan separera tjänsteresorna från de privata.
  • Det råder aldrig tvivel om körsträckornas längd.
  • Du kan påtagligt reducera din administrativa tid i företaget.

Med smart digital körjournal kommer du åt din och dina medarbetares körsträckor och kördata från alla dina online-enheter. Ladda ner data var i världen du än befinner dig. Lär mer om automatisk körjournal här

Körjournal skatteverket 

Det finns många regler angående hur och när en tjänstebil får användas och om du enbart använder en tjänstebil i tjänsten blir det relativt enkelt att hålla koll på körsträckorna. Om du däremot, som enskild firmaägare eller mindre företag, använder bilen både privat och i jobbet, måste du kunna styrka att tjänsteresorna varit arbetsrelaterade och även ange den korrekta körsträckan. Den korrekta körsträckan är oerhört viktig då denna är kopplad till milersättning som du kan få göra avdrag för. Här är tre starka skäl till varför Fleet Complete är det självklara valet:

• Du kan när som helst säga upp abonnemanget.
• Konkurrenskraftiga priser.
• Uppfyller skatteverkets krav.

Uppdatera redan idag 

SE PRISER

 

 

Date published.   apr 16, 2020  |  Author: Fleet Complete Sverige