Spara tid och pengar med elektronisk körjournal

Spara tid och pengar med marknadsledande lösning för fordonskontroll, GPS-spårning och elektronisk körjournal. Med allt i ett användarvänligt system väljer du rätt väg för 2021 med Fleet Complete. 

Elektronisk körjournal med fordonskontroll

Att investera i ett ledande fordonskontrollsystem till ett rimligt pris, som visar exakt var dina bilar befinner sig, samtidigt som du har tillgång till nödvändig information som tjänsteresor och privatresor, som Skatteverket kräver, är ingen dum idé för den som vill öka lönsamheten i företaget. Det är så kallat smart fleet management. Dessutom kan du snabbt och enkelt leda dina förare bort från trafikstockningar och köer, samt se till att dina anställda kör med omtanke för både miljön och plånboken. Du sparar tid, bränsle och säkerställer att du har nöjda kunder genom ecodriving.

SE PRISER

För de företag som förlitar sig på en väl fungerande bilpark för att kunna utföra sina uppdrag är det lönsamt att vara utrustad med en smart digital körjournal med GPS-enhet som;

1) Visar bilens placering i en digital karta med full överblick över rutter

Körjournal app

Du väljer själv om du önskar att planera körrutter, göra adressökning och beräkna avståndet till kunden på datorn eller direkt i körjournalsappen. Du kan även se var servicebilarna har varit tidigare i tjänsteresa, en slags reserapport.

2) Ger dig information om hårda inbromsningar och tomgångskörning

Hur många gånger har dina företagsbilar förbrukat bränsle i onödan? Få kontroll på bilarnas position och få en tydlig statistik. Den visar bland annat antal körda kilometer och restid. Enligt Trafikverket är det ett realistiskt mål att få ner bränsleåtgången med 10 procent om förarna utbildas i sparsam körning och förbrukningen sedan följs upp.

Läs mer om hur man som företagare eller anställd i offentlig sektor kan köra mer miljövänligt här.

3) Visar genomsnittlig bränsleförbrukning och har koll på service

Körjournalen låter dig skapa egna nyckeltal för genomsnittlig bränsleförbrukning eller antalet körda kilometer. Få påminnelser när bilarna behöver service och möjlighet att ansluta dina kunder till systemet för en effektivare ruttplanering.

Med Fleet Completes elektroniska körjournal med fordonskontroll får du en detaljerad översikt över alla kostnader som är förknippade med din bilpark. Systemet kontrollerar och varnar dig när det är dags för service. 

Digital körjournal

Du som driver ett företag eller administrerar en bilpark har säkert också märkt att kostnaderna för bränsle blir allt högre. Men med rätt teknologi och körjournalsleverantör kan företaget minimera bilkostnaderna.

Få kontroll på bensinkostnaderna

Här hittar du en statistik från SPBI (Svenska Petroleum och Biodrivmedel Institutet) som visar prisutvecklingen för bensin, dieselbränsle och etanol från 2006. Med ett genomsnittspris på 15,96 kronor för BF95 bensin, respektive 16,16 kronor för diesel i maj 2021, blir det inga låga månadskostnader för företagets fordon.

bensin

Bildkälla: SPBI

 

Kom i gång med körjournalen på två minuter

Det tar ca två minuter att installera den elektroniska körjournalen med GPS-enhet från Fleet Complete. Rapporterna i systemet ger dig möjligheten att agera direkt och göra lönsamma val. Med fullständig och korrekt information,  kan du spara pengar genom att minska bränslekostnaderna. När du vet vem som har kört mest miljövänligt kan du använda informationen på ett positivt sätt. Varför inte belöna månadens förare för att uppmuntra de andra att köra på samma sätt? Det vinner både medarbetare, företaget och miljön på!

Date published.   jun 28, 2021  |  Author: Marked